C Your Beauty tilbyder hårfjerning med Lycon`s professionelle voksbehandlinger, der giver dig en skånsom og effektiv hårfjerning.

Jeg har mange års erfaring med hudpleje og voksbehandlinger og kan derfor garantere, at professionel hårfjerning er mere effektfuld og skånsom end barberingen hjemme i badet.

Mine voksbehandlinger efterlader altid et resultat med en langvarig virkning og sikrer dig en sund hud.

Jeg fjerner uønsket hårvækst fra ansigt, arme, ben, intime områder ( kun kvinder ), mave, ryg og er altid klar med gode råd til den perfekte hjemmepleje så du er sikret det bedste resultat.

Al voksbehandling sker med hygiejnisk voks fra Lycon og du efterlades altid smurt ind i beroligende og plejende olie/creme/ Aloe vera gel der beskytter og styrker din hud efter voksbehandlingen.

Kontakt mig for at høre mere om hårfjerning og Lycon`s unikke behandlinger og produkter.

Vigtig Info omkring voksbehandlinger :

Barber ikke det ønskede område 3 uger inden din voksbehandling, dine hår skal min. være 0.5 cm lange, er du tvivl så kontakt mig endelig på telefon eller mail. For bedste resultat er det vigtigt du exfoliere 2 gange om ugen for at modvirke indgroet hår og fjerne døde hudceller, gerne 2 dage inden din voksbehandling og tidligst to dage efter din behandling. Vask området med desinficerende sæbe min. en uge efter din voksbehandling og efter behov eferfølende. Giv huden rigeligt med fugt med en bodylotion hver dag, så holdes huden smidig og hårene kommer lettere ud ved næste voks behandling.

Jeg anbefaler Lycon´s hjemmeplejeprodukter der er skabt specifikt til disse formål og sikre dig de bedste resultater med din voksbehandling. Undgå solen to dage efter din voksbehandling og husk altid solcreme når du opholder dig i solen. Undgå aktive aktiviteter som træning og andre ting der får dig til at svede samt sauna og svømmehal, det er vigtigt huden får ro efter en voksbehandling.

Har du eksem – infektion i huden eller åbne sår udføres der ikke voksbehandlinger, i disse tilfælde må du IKKE exfoliere din hud.

Det tager ca. 4-6 uger inden alle hår er vokset ud igen da hårene gror i forskellige vækstfaser, dette er meget forskelligt fra person til person. Derfor anbefales det at dine voksbehandlinger bookes ca hver 4 uge, du kan efter din voksbehandling opleve hår der kommer hurtigere ud end forventet. Disse hår er allerede i gang med deres vækstfase og er derfor ikke hår der ikke er blevet fjernet under din voksbehandling, men hår der ligger klar i hårfolliklen under huden. Når du kommer ind i en fast rutine med regelmæssige voksbehandlinger vil du derfor opleve at alle hår kommer med ud i samme vækstfase og din hud efterlades blød og smidig. 

Priser for voksbehandlinger

Udføres med Lycon precision waxing

Voks overlæbe eller hage  150,-


Voks overlæbe + hage  240,-


Voks halvt ansigt  ( Overlæbe + hage + kinder ) 265,-


Voks hele ansigt + bryn  360,-


Voks næse eller øre  150,-


Voks næse + øre  240,-


Voks halve ben  ( Fra knæ og ned ) 335,-


Voks halve ben + bikini  475,-


Voks hele ben  445,-


Voks hele ben + bikini  590,-


Voks bikini  255,-


Voks armhuler  245,-


Voks halve arme  ( Fra albue og ned + hænder ) 295,-


Voks baller eller i mellem baller 245,-


Voks Brazil første gang  ( Kun kvinder ) 595,-


Voks Brazil inden for 5 uger ( Kun kvinder ) 495,-


Voks Tanga 345,-


Voks af ryg + lænd 345,-


Voks af ryg + lænd + skuldre 445,-


Voks af Bryst eller Mave 345,-


Voks af Bryst + Mave 445,-