​Mit navn er Christina Schafranek Nielsen, jeg blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut ved Den Internationale Kosmetologskole for videnskabelig Hudterapi i København i 2003.

Jeg er en passioneret ildsjæl der sidenhen har arbejdet som behandler, underviser og salgskonsulent på professionelle hudpleje klinikker i hele Danmark.

Jeg brænder for resultatorienteret hudpleje og Aromaterapi som har været en stor del af min hverdag i mange år, at kunne gøre en forskel og samtidig få mine kunder til at slappe af og nyde roen og velværeren er noget der betyder meget for mig og den harmoni jeg arbejder med.

Voksbehandlinger er ligeledes en af mine store kompetencer, jeg har undervist i mange år inden for nye voksteknikker og forskellige vokssystemer hvilket gør at mine voksbehandlinger altid er skræddersyet specifikt til hver enkelt kundes behov.

Jeg er fyldt med nye ideer og tiltag, derfor blev C Your Beauty skabt og jeg glædes hver dag over at dette blev til virkelighed.

Jeg deltager ofte på kursus og efteruddannelse da det er vigtigt for mig at lære nyt og kunne tilbyde mine kunder det bedste.

awd

C your Beauty står for dig og din skønhed, vi er alle skønne på hver vores måde og det skal vi huske.

Kom gerne i god tid og nyd en kop kaffe eller te i de rolige omgivelser inden din behandling, jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen og gøre en forskel for dig.