Sanzi Beauty - logo

Sanzi Beauty blev stiftet i 2016 af Robert Friedrich med det formål, at skabe en eyelash growth serum med en unik formel, der skulle give flotte og lange øjenvipper.

Efter mere end et års udvikling, er det lykkedes at bringe et produkt på markedet, der lever op til det høje krav om en serum, som virker på de tre overordnede parametre - længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Sanzi Beauty har en klar strategi om, at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet, og det kan kun ske ved at bruge de bedste folk. Derfor går de aldrig på kompromis med deres ansatte og samarbejdspartnere.

De går i dybden og dygtiggører sig indenfor ethvert produkt de leverer , og de sætter ikke et produkt på markedet, som de ikke er 100% sikre på virker efter dets hensigt.
På den måde kan de skabe unikke og exceptionelle produkter til dig som kunde.

Deres produkter, herunder Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum, Eye Zone Conditioner Serum indeholder ingredienser, som eksperter har bevist giver synlige og forbedrede resultater.

Når de udvikler produkter, er det altid med tanke på deres kunder og deres behov de har for øje. Netop derfor har vi så mange glade og tilfredse kunder.

Det klare mål at skabe kvalitets produkter indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturligt smukke frem i mennesker, til priser der er fair og overkommelige for enhver.