1

C Your Beauty tilbyder hårfjerning med Lycon`s professionelle voksbehandlinger, der giver dig en skånsom og effektiv hårfjerning.

Jeg har mange års erfaring med hudpleje og voksbehandlinger og kan derfor garantere, at professionel hårfjerning er mere effektfuld og skånsom end barberingen hjemme i badet.

Mine voksbehandlinger efterlader altid et resultat med en langvarig virkning og sikrer dig en sund hud.

Jeg fjerner uønsket hårvækst fra ansigt, arme, ben, intime områder ( kun kvinder ), mave, ryg og er altid klar med gode råd til den perfekte hjemmepleje så du er sikret det bedste resultat.

Al voksbehandling sker med hygiejnisk voks fra Lycon og du efterlades altid smurt ind i beroligende og plejende olie/creme/ Aloe vera gel der beskytter og styrker din hud efter voksbehandlingen.

Kontakt mig for at høre mere om hårfjerning og Lycon`s unikke behandlinger og produkter.

Lidt info om Lycon:​

  • Lycon er et Australsk vokssystem udviklet i 1978 af Lydia Jordanne, det er verdensførende og i dag det mest testvindende voksbrand på verdensplan
  • Lycon har gennem sin næsten 50 års lange historie og eksistens vist at være uovertruffen og kompromisløs når det gælder kvalitet, råvarer, viden, teknikker og præstation
  • Lycon er meget mere end hårfjerning, det er en voksbehandling hvor huden plejes under hele behandlingen og dermed bevares hudens barriere intakt
  • Lycon beskytter altid huden og tager udelukkende fat i hårene og kan påføres på samme område mindst 5-6 gange uden ubehag eller irritation
  • Lycon er både utrolig effektiv og utrolig skånsom på samme tid
  • Lycon er ISO certificeret , hvilket stiller højeste kvalitetskrav til produktion, råvarer og arbejdsmiljø
  • Lycon står stærk på allergi området
  • Lycon`s produkter indeholder ingen parabener
  • Lycon er ikke testet på dyr

Alle Lycon behandlinger indeholder :

Afrensning af området der skal vokses med Skin Cleanser, denne rens fjerner skånsomt og effektivt al overfladisk snavs fra forurening – sved – makeup samt cremerester.

Prewaxing oil der skaber en barriere funktion som forhindre voksen i at sidde fast i huden samt beskytter -fugter- beroliger og blødgøre huden under voksbehandlingen.

Afrensning med Skin Cleanser igen så huden renses og hårfolliklerne lukkes.

Aloe Vera Soothing Gel + Soothing Cream der genskaber fugtbalancen og beroliger og nærer huden.